FONSS formeaza gratuit ONG-uri iesene in scrierea de proiecte

Ofertă de curs „EDUCAREA COPILULUI FĂRĂ VIOLENȚĂ – DISCIPLINĂ POZITIVĂ”
octombrie 7, 2016
Training in scrierea de proiecte
octombrie 17, 2016

FONSS formeaza gratuit ONG-uri iesene in scrierea de proiecte

Va invitam in 17-18 octombrie 2016, la un curs de formare pentru ONG-urile din Iasi, privind accesarea de finantari in baza Legii 350/2005 si a fondului de co-finantare pus la dispozitia ONG de Primaria Iasi.

Cursul se va realiza la sediul Centrului Diecezan Caritas Iasi si traineri voluntari sunt: Diana Paius- Bethany si Cristi Anghel- Alternative Sociale, doi dintre specialistii din ONG-uri implicati in scrierea de proiecte, atat pe liniile de finantare anuntate, cat si pe fonduri europene.

CURSUL SE ADRESEAZA ONG-ISTILOR DIN TOATE DOMENIILE DE ACTIVITATE, CARE DORESC SA ACCESEZA FONDURI DE LA CONSILIUL LOCAL IASI.
Aceasta este una dintre activitatile realizate in cadrul proiectului “Vocea ONG pentru servicii sociale”, finanțat de Municipiul Iași în baza Legii 350/2005. 
Va invitam sa va exprimati interesul pentru participarea la curs, pe adresa de email: comunicare@fonss.ro, persoana de contact Mihaela Munteanu si sa redistribuiti invitatia tuturor ONG din Iasi care ar avea nevoie de sansa de a beneficia de suportul specialistilor FONSS.