Avantajul membrilor FONSS – training gratuit!
mai 16, 2017
În ritm de caritate
mai 16, 2017

15 ani de poveste ADV România

În urmă cu câteva zile ADV România și-a aniversat 15 ani de activitate. Un teambuilding realizat cu angajații și o campanie media, povestesc despre o echipă și realizările ei în timp.

Povestea are aer de memorii…

”Dacă în urmă cu 15 ani, cineva m-ar fi întrebat unde va fi Fundația ”Alături de Voi” România în 2017, cu siguranță răspunsul meu ar fi fost altul, față de ceea ce a ajuns în prezent organizația – cea mai mare întreprindere socială din România. Un lucru a rămas constant, misiunea socială asumată și principiile de etică și integritate care ne-au ghidat activitatea de zi cu zi.- povestește Angela Achiței, președintele organizației.

Acest lucru, ne arată, că oricât de mult ne-am planifica fiecare pas pe care îl facem, adevăratele organizații rezistă și se dezvoltă în timp, dacă reușesc să fie flexibile, să se plieze continuu pe nevoile din comunitate și să facă față provocărilor datorate factorilor politici, economici, sociali care interferează cu activitatea curentă. Pe lângă aceste aspecte, totul ține de oameni, de modul lor de a rezona cu valorile organizației, conștientizarea rolului asumat și pasiunea cu care pun zi de zi lucrurile în mișcare.

ADV România a plecat în 2002 la drum ca un furnizor de servicii sociale pentru copiii infectați cu HIV și familiile lor, iar ulterior a dezvoltat alte 4 componente importante: – educație pentru sănătate, formare profesională, servicii de ocupare, advocacy pentru diferite cauze. Și-a deschis porțile și pentru alte categorii de beneficiari, cum ar fi tineri cu dizabilități, din centre de plasament, din familii sărace sau alte grupuri vulnerabile.

Întrega poveste o veți citi în ediția print a Ziarului Vocea ONG.