Act de solidaritate şi responsabilitate marca ADV

Divorţul părinţilor- trauma copiilor!
noiembrie 21, 2014
FONSS pentru ONG-urile din regiunea Nord Est
decembrie 23, 2014

Act de solidaritate şi responsabilitate marca ADV

Fundaţia ”Alături de Voi” România organizează în 2 decembrie 2014 în Iaşi, Constanţa şi Tg Mureş evenimentul de marcare a Zilei mondiale de luptă anti SIDA, a IXa ediţie – Funda Umană, simbol al solidarităţii cu persoanele infectate/afectate HIV/SIDA.

Evenimentul din anul acesta are ca scop promovarea ideii că un program susţinut de prevenire a transmiterii infecţiei cu HIV, începe cu informarea şi se termină cu un comportament responsabil al tinerilor. La eveniment sunt asteptaţi să adere peste 100 de parteneri locali şi naţionali şi să participe un număr de peste 2000 de persoane.

La Iaşi, evenimentul se va desfaşura marţi 2 decembrie 2014, între orele 10.30 şi 13.30, în incinta ansamblului urbanistic Palas Iaşi, unde vor avea loc  Conferinţa „Efectul Segarcea versus educaţia adolescenţilor” şi Funda Umană – simbol al solidarităţii cu persoanele infectate şi afectate HIV/SIDA.

Evenimentul ”Funda Umana” este finanţat de către Primaria Iaşi şi Raiffeisen Bank, cofinanţat de Util Deco – unitate protejată autorizată, dezvoltată şi susţinută de Fundaţia ADV România şi desfăşurat în parteneriat cu Palas Mall şi IBS TV. Detalii aici.

La Tg. Mureş, evenimentul se va desfăşura între orele 10.00 – 15.00, pe esplanada Teatrului Naţional Tg. Mureş, în program fiind conferinţa de presă şi campania stradală de informare în domeniul HIV/SIDA, cu distribuţie materiale de informare privind prevenirea transmiterii infecţiei cu HIV, precum şi un spectacol eveniment cu participarea artiştilor mureşeni şi târg cu vânzare produse de iarnă, realizate de persoane cu dizabilităţi. La finalul evenimentului participanţii vor forma Funda umană. Detalii aici.

La Constanţa, evenimentul se va desfăşura în intervalul orar 14.00-15.00, în zona fântânii arteziene din faţa City Park Mall, şi va cuprinde o campanie stradala de informare despre semnificatia evenimentului şi realizarea Fundei umane. Detalii aici.

Mihaela Olteanu