Bani europeni la Iasi pentru formare manageri si antreprenori

Se lanseaza magazinul caritabil al Salvati Copiii Iasi
iulie 3, 2018
Contractarea serviciilor sociale mijloc de creștere a calității vieții cetățenilor
septembrie 6, 2018

Bani europeni la Iasi pentru formare manageri si antreprenori

Fundatia ”Alaturi de Voi” Romania organizeaza, in data de 5 iulie, ora 11.00, la Sala Galbena a Institutiei Prefectului Iasi, conferinta de presa de lansare a proiectului ”Antreprenori competitivi – ocupare sustenabila si incluziva in sectorul economic din Regiunea Nord-Est!”. Acesta se va derula pe o perioada de 12 luni, fiind cofinantat din Fondul Social European, prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, cu suma de 2.658.819,07 RON.

Proiectul vizeaza dezvoltarea competentelor profesionale a 505 manageri, antreprenori si persoane din departamentele de resurse umane pentru ocupare sustenabila si incluziva in sectoarele economice cu potential competitiv – turism si ecoturism, textile si pielarie, lemn si mobila, industrii creative, procesarea alimentelor si bauturilor, sanatate si produse farmaceutice.

Pentru manageri, antreprenori si personal din departamentele de resurse umane din Regiunea Nord Est, ADV Romania va oferi un pachet de cursuri autorizate ANC, cursuri informale, inclusiv seminarii si workshop-uri, astfel: Competente antreprenoriale, Manager proiect, Manager produs, Manager inovare, Manager de intreprindere sociala, Manager resurse umane, Inspector resurse umane, cursuri miniMBA, manager proiect – PMP (project management professional – abordarea PMI), Excel Intensiv, seminarii si workshop-uri pe teme legate de Managementul conflictelor, Managementul comunicarii, Motivarea angajatilor, Metode de organizare evenimente de teambuilding, indoor si outdoor, Metode inovatoare de organizare a muncii, inclusiv in vederea insertiei profesionale a persoanelor defavorizate, precum si pe tema egalitatii de sanse si dezvoltare durabila.

Informatii suplimentare pot fi obtinute de la Angela Achitei, manager proiect, tel. 0745609209, mail office@alaturidevoi.ro