Bethany – lumea colorată a copiilor!

Betania aduce sănătate la Căbănești
iulie 13, 2016
Speranța de la Tg. Neamț
iulie 13, 2016

Bethany – lumea colorată a copiilor!

La Fundația Bethany Iași- membru FONSS, copiii au propria lor lume colorată. În camera de stimulare multisenzorială, nou deschisă în cadrul centrului de recuperare, cei mici adoră să fie provocați de colegii noștri terapeuți la tot felul de activități. Aici, ei învață să recepteze stimulii din exterior prin expunerea la texturi, lumini, vibrații, arome sau sunete, să-şi concentreze atenţia pe diferite experienţe senzoriale, să-şi dezvolte abilităţile de ordin senzorial (auz, văz, miros şi simț tactil), să dețină control asupra mediului şi să fie mai relaxați.

Dotarea centrului cu camera multisenzorială este o investiție realizată în cadrul proiectului “Soluții integrate pentru incluziunea socială a copiilor și tinerilor cu dizabilități”, co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

În numărul print al Ziarului Vocea ONG veți citi povestea Sarei, unul din copiii care asociază lumea culorilor cu orele petrecute la Bethany.

Detalii aici: https://www.facebook.com/FundatiaBethany/