FONSS te cheama la ONGFest Iasi!
iunie 6, 2017
Program de sprijin pentru participanții din afara Iașului
iunie 6, 2017

De opt ori ONG Fest!

Evenimentul este la a 8-a ediție națională, iar scopul său este de a spori/crește numărul de cetățeni implicați activ în comunitate, de a promova spiritul asociativ și de a crește implicarea în societate a organizațiilor neguvernamentale.

La Iași, ONG Fest revine după o pauză de 6 ani și ne așteptăm la un eveniment de mare amploare, având în vedere dezvoltarea sectorului neguvernamental din Moldova.

De altfel, vom încerca să punem în valoare cât mai bine activitatea tuturor participanților, ONG-urile având mai multe posibilități de afirmare: fie prin expoziție- fiecăruia fiindu-i alocat un cort în care își poate promova organizația, fie prin organizarea de activități dedicate publicului în parc, prin susținerea de momente artistice la scenă sau prin organizarea de seminarii, dezbateri sau ateliere interesante, atât pentru vizitatori, cât și pentru sectorul neguvernamental.

Înscrierile pentru ONGFest Iași se adresează unui număr de 50 de expozanți și au loc în perioada 1 – 14 iunie 2017 prin completarea formularului de înscriere disponibil AICI.

Expozanții pot fi: asociații, fundații, cooperative, case de ajutor reciproc (CAR-uri, CARP-uri), grupuri civice neînregistrate, cu sediul în România, care asigură respectul pentru diversitate, pentru valorile democratice şi drepturile omului și sunt independente politic (organizarea, conducerea și administrarea nu se află sub influența unui partid politic).

Vă invităm să consultați și aceste documente: