Contractarea serviciilor sociale furnizate de ONG-uri în Uniunea Europeană
februarie 17, 2017
Parteneriat FONSS-Dizabnet
martie 29, 2017

FORUMUL DIZABNET 2017

DIZABNET – Reţeaua prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi și FONSS- Federația Organizațiilor Neguvernamantale pentru Servicii Sociale vă invită în data de 27-28 februarie 2017 la Hotel Salvator din Miercurea Ciuc (str. Szék, nr. 147), la întâlnirea anuală a membrilor săi pentru a marca împreună cei 10 ani de la constituirea rețelei, precum și înființarea Federației Dizabnet.

Evenimentul se adresează atât reprezentanţilor prestatorilor de servicii pentru persoane cu dizabilităţi publici şi privaţi, autorităților publice interesate, cât şi reprezentanţilor organizaţiilor persoanelor cu dizabilităţi, respectiv reprezentanţilor atelierelor şi unităţilor protejate.

Cu această ocazie dorim să:

  • Prezentăm activitatea Dizabnet în cei 10 ani de la constituire;
  • Dezbatem cum poate ajuta Federația Dizabnet organizațiile membre;
  • Exploatăm resursele organizațiilor membre, de exemplu, pentru a putea planifica cursuri sau a încheia parteneriate pentru derulare de proiecte.
  • Prezentăm exemple de bună practică în implementarea la nivel local a legii subvențiilor și legea achizițiilor publice (contractarea serviciilor sociale)
  • Prezentăm două proiecte Erasmus+ despre mentorat în servicii sociale și pregătira beneficiarilor și angajaților în vederea dezinstituționalizării.

În cadrul evenimentului, FONSS va prezenta demersurile sale în sprijinul furnizorilor de servicii sociale mai ales în domeniul contractării.

Mai multe detalii și informații găsiți în agenda atașată.

Mesele (2 prânzuri și o cină), respectiv pauzele de cafea pe parcursul evenimentului sunt asigurate de către organizatori. Organizarea transportului la şi de la locul desfăşurării evenimentului, respectiv o parte din cheltuielile aferente vor fi suportate de către participanţi. Transportul va fi decontat în cuantumul de 50 ron/ persoană (dus – întors).

Pentru a putea organiza în condiţii cât mai bune evenimentul vă rugăm să completați fişa de înscriere anexată şi să o trimiteți până în data de 19 februarie 2017 către Szász Tünde la adresa szasztundecsilla92@gmail.com. Informaţii suplimentare 0741-551.240.