Intâlnire FONSS la București

Planificam viitorul FONSS
septembrie 23, 2016
Susținem un candidat
octombrie 6, 2016

Intâlnire FONSS la București

FONSS- Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale organizează în data de 6 octombrie 2016, ora 11.00, la Hotelul Radisson Blu, din Calea Victoriei 63-81, sala Maia (în apropierea Ateneului Român), în București, evenimentul ”Serviciile sociale- între politici publice și beneficiari”, în care va fi prezentată federația și rolul pe care îl are aceasta în sfera serviciilor sociale, oportunitățile de aderare la FONSS sau de conectare la această platformă.

Întâlnirea se realizează în cadrul proiectului ”Vocea ONG”, ce are ca scop creșterea capacității de dezvoltare strategică și implicare a ONG-urilor în procesul de realizare a politicilor publice în domeniul serviciilor sociale.

Ne interesează să coagulăm furnizorii privați acreditați de servicii sociale pentru a ne constitui într-un partener puternic în dialogul cu autoritățile. Dorim ca furnizorii de servicii sociale să fie informați permanent cu privire la demersurile care se fac la nivel național, pentru a se implica activ în dialogul cu autoritățile.

Federația reprezintă interesele a 21 de furnizori de servicii sociale din regiunea Nord Est și se află în proces de extindere și dezvoltare la nivelul altor regiuni din țară. Mai multe detalii despre FONSS sunt postate pe www.fonss.ro.

Proiectul ”Vocea ONG” este co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă și are un buget total de 250.000 CHF. Grantul acordat este de 225.000 CHF, iar co-finanțarea asigurată de solicitant este în valoare de 25.000 CHF.