Lectie despre spartul barierelelor!

Dezvoltarea si finantarea de servicii sociale pentru fiecare varstnic in propria comunitate
octombrie 2, 2019
Fenomenul Italia văzut cu alți ochi
noiembrie 18, 2019

Lectie despre spartul barierelelor!

Rar simt asa gustul bucuriei profesionale amestecata cu victoria personala. MariNela Axinte este fara discutie, sursa mea de inspiratie si confirmarea victoriei.

In urma cu ceva timp, am lansat un Internship pentru jurnalisti din domeniul civic, dorind din tot sufletul sa transfer o parte din ce am invatat in ani de munca, spre alti oameni care sa-si asume sa devina o voce. Marinela, desi are deficienta de auz si vorbire, s-a incumetat si a reusit.

A fost o mega-provocare pentru mine sa explic notiuni teoretice de jurnalism si administratie, uneori grafic.
A fost o provocare sa ii deschid lumea noastra- a celor care aud si vorbesc- si inca nu am facut mare lucru, pentru ca, de fapt, greul l-a dus Marinela, care a trecut bariera cu bariera si a ajuns sa aiba acest blog – https://dincolo-de-cuvinte8.webnode.ro/.

Primul articol provocare a fost: https://dincolo-de-cuvinte8.webnode.ro/l/fenomenul-italia-vazut-cu-alti-ochi/ .

Ce este cu adevarat extraordinar e ca Marinela a reusit sa „traduca” articolul ei si pentru surzi: https://youtu.be/05VHYZO77Ds

Felicitari draga mea! Ai reusit sa deschizi nu o lume, ci doua. Sa ai o cariera lunga si sa devii o vocea, tu, cea fara de voce si auz, dar cu atat suflet si atata dorinta de a comunica, incat ai spart toate tiparele.