Strategia ”O societate fără bariere pentru persoanele cu dizabilităţi”
septembrie 20, 2016
Voluntar pentru un copil cu autism
septembrie 20, 2016

Moment de analiză la FONSS

Joi, 22 septembrie, începe la Slănic Moldova, planificarea strategică FONSS. Timp de trei zile, membrii FONSS vor analiza rezultatele obţinute de organizaţiile noastre în perioada 2014-2016 din perspectiva celor trei dimensiuni asumate de federaţie – advocacy pentru dezvoltarea şi contractarea de servicii sociale, promovarea ONG-urilor ca investitor în servicii sociale în comunitate şi creşterea şi consolidarea membrilor FONSS.

De asemenea, vom încerca să identificăm care sunt problemele în domeniul social care vor persista şi care sunt factorii ce vor genera situaţii noi şi care vor influenţa modul în care furnizăm serviciile către beneficiari.

Nu în ultimul rand, membrii FONSS şi-au propus să creioneze tipuri de acțiuni și demersuri care pot genera schimbări la nivel politic, social, civic, în comunitățile în care lucrăm, dar și la nivel național/european.

Evenimentul face parte din proiectul „Vocea ONG!”, derulat de FONSS şi co-finanțat printr-un grant din partea Elveției, prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă și are un buget total de 250.000 CHF.