Vom avea o universitate accesibilizată
august 5, 2016
A fi sau a nu fi în zi cu ghinion în Piața Unirii
august 8, 2016

Ne croim povestea singuri

Printre primele ateliere deschise la întreprinderea socială Util Deco, a Fundației ”Alături de Voi” România- croitoria, a evoluat ca structură, eficiență și dotare, odată cu acest business social.

De fapt ”croitoria” înseamnă trei ateliere- două la Iași – pentru confecții și producția de tricouri și unul la Constanța- orientat mai ales spre confecții de obiecte de uz casnic.

Fiind parte a întreprinderii sociale, croitoria este loc de muncă pentru persoane cu dizabilități, foști șomeri de peste 45 de ani și migranți.

Echipamentele de protecție făcute la atelierul de croitorie al unității protejate autorizate Util Deco, la standarde de calitate excepționale și personalizate la cererea clientului, pot fi achiziționate de orice firmă. Un avantaj deosebit au angajatorii care au peste 50 de angajati, și nu au 4% dintre aceștia persoane cu dizabilități. Din taxa pe dizabilitate platită obligatoriu în fiecare lună la buget aceste firme pot achiziționa o paletă largă de echipamente de protecție premium, la cele mai mici prețuri din țară.

 În plus, Util Deco vă oferă posibilitatea de a vedea cu ochii dumneavoastră cum se realizează comanda plasată. comenzi@utildeco.ro este contactul pe care trebuie să îl utilizați imediat pentru a deveni clienții mulțumiti ai întreprinderii sociale Util Deco.