Advocacy pentru finantarea serviciilor sociale
martie 29, 2017
Conferinta internationala
martie 29, 2017

Noi membri in FONSS

Alte sase organizatii neguvernamentale furnizoare de servicii sociale au fost acceptate ca membri FONSS, in urma Adunarii Generale a federatiei, din 17 martie a c.

Organizatia Umanitara Concordia, Asociatia Four Change, Fundatia Joyo, Asociatia de Sprijin a Copiilor Handicapati Neuromotor- Centrul Daniel Bacau, Asociatia de Sprijin a Persoanelor cu Nevoi Speciale Luceafarul Neamt si Asociatia Blijdorp Suceava sunt noii membri ai FONSS. Lista completa a membrilor federatiei este postata AICI

Astfel, FONSS si-a extins activitatea si in zona de sud a tarii si a intarit capacitatea de advocacy in judetele Suceava si Neamt.

Noi membri au fost girati cu incredere si recomandati pentru aderare Adunarii Generale, si au trecut printr-un proces de evaluare, aceasta fiind procedura de invitare pentru aderarea la FONSS.

Mentionam ca Federatia Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale – FONSS reprezinta o platforma de lobby si advocacy, care si-a propus ca misiune implicarea in schimbarea politicilor si dezvoltarea sustenabila a serviciilor sociale si actioneaza atat la nivel national- prin executivul prezent la Bucuresti, cat si la nivel regional- prin echipa de la Iasi.