O şansă pentru elevii ieşeni

Antreprenoriat în apicultură…la Vaslui
octombrie 28, 2014
Asistenţă pentru străini
noiembrie 21, 2014

O şansă pentru elevii ieşeni

În perioada 15 octombrie 2014 – 15 iunie 2015, ADV România va derula o serie de campanii de informare în școlile din municipiul Iași pe următoarele teme: violență domestică, trafic de persoane, abandon școlar, prevenirea transmiterii infecției cu HIV, educație pentru sănătate cu accent pe educație sexuală, prevenirea delincvenței juvenile, orientare școlară și profesională.

Campaniile se adresează elevilor cu vârste între 10 și 18 ani și vor fi realizate într-o manieră interactivă, iar informațiile vor fi adaptate particularităților de vârstă ale tinerilor. În cadrul campaniilor vor fi prezentate clipuri și filmulețe pe temele abordate, vor fi expuse cazuri reale, astfel încât elevii să înțeleagă cât mai bine subiectele prezentate, vor fi realizate diverse exerciții, jocuri, concursuri și vor fi distribuite materiale informative.

Campaniile de informare vor fi susținute de reprezentanți ai Fundației “Alături de Voi” România, Inspectoratului Școlar Județean Iași, Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași și Direcției de Asistență Comunitară Iași, persoane ce dețin expertiză pe domeniile menționate. Aceste activități au loc în cadrul proiectului “Oportunități pentru adolescenți” derulat de Fundația “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași și Constanța și Direcția de Asistență Comunitară Iași, cu sprijinul tehnic și financiar al Reprezentanței UNICEF în România.

Dacă sunteți interesați de realizarea de campanii pe temele menționate mai sus, în rândul elevilor din școala dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi prin e-mail la adresa ramona.marian@alaturidevoi.ro sau telefonic – la numărul 0757.110246, persoana de contact Ramona Marian, expert implementare proiect.

ANCA PRISACARU