Obiecte de colectie cu semnatura lui Gheorghe Hagi, Horia Tecau si Ghita Muresan vor fi licitate la Balul de La Castel

Formare in domenii de varf
mai 23, 2017
FONSS te cheama la ONGFest Iasi!
iunie 6, 2017

Obiecte de colectie cu semnatura lui Gheorghe Hagi, Horia Tecau si Ghita Muresan vor fi licitate la Balul de La Castel

Pe 8 iunie, iubitorii de sport si de arta isi vor putea completa colectiile personale cu obiecte care poarta semnatura lui Gheorghe Hagi, Horia Tecau, Ghita Muresan, Ilie Nastase si cu lucrari de arta ale pictorilor romani recunoscuti atat in tara, cat si in strainatate. Ele vor fi scoase la licitatie in cadrul evenimentului caritabil Balul de La Castel, eveniment organizat de Fundatia Serviciilor Sociale Bethany in beneficiul copiilor si tinerilor in dificultate pe care fundatia ii sustine prin programele sale.

Balul de La Castel se afla la cea de-a VI-a editie si va fi prezentat de Melania Medeleanu si Pavel Bartos. Sub tematica Odata ca niciodata, organizatorii vor readuce in prim plan povestile copilariei si vor crea pentru cei 450 de invitati asteptati la eveniment o atmosfera aparte prin momente artistice, meniu si decoruri.

Trupa Vunk va sustine un recital inedit anul acesta la Balul de La Castel, completand, astfel, tabloul de povestea al evenimentului. In fiecare an, evenimentul se bucura de participarea artistilor romani de renume care aleg, astfel, sa sustina proiectele Fundatiei Bethany pentru copii. De-a lungul timpului au mai participat la eveniment Felicia Filip, Adrian Naidin, Horia Brenciu & HB Orchestra, Univers Band, Andra Botez & Band sau Concertino Band.

Licitatia caritabila

In cadrul licitatiei caritabile vor fi prezente lucrari de arta apartinand artistilor romani Irina Jijian, Vladinski, Leontin Paun, Daniela Grapa, Valentina Drutu, Codrin Mircea, Alexandru Popa, Marin Gruia, care au acceptat sa doneze lucrarile lor in sprijinul cauzei evenimentului.
Iubitorii de sport vor avea si ei surprize de proportii, licitatia incluzand tricourile cu semnatura lui Gheorghe Hagi, Horia Tecau, Ilie Nastase, mingea de baschet oferita de Ghita Muresan sau un set de obiecte sportive daruite de Federatia Romana de Oina, purtand semnatura Casei Regale.
La categoria vestimentatie, invitatii vor putea sa liciteze pentru creatiile designerilor Stephan Pelger, Georgiana La Stada, Maressia, Florin Dobre, Chotronette, Imura sau Ceremony by Artizan.

Scopul caritabil al evenimentului

Evenimentul isi propune in fiecare an sa aduca iesenii mai aproape de copiii si tinerii in dificultate pe care Fundatia Bethany ii sprijina prin programele sale: programul integrat de terapie recuperatorie pentru copiii cu dizabilitati in cadrul caruia 40 de copii cu afectiuni motorii si neuro-motorii beneficiaza de recuperare individuala gratuita; programul de burse prin care 38 de tineri din mediul rural beneficiaza de sprijin financiar si de sesiuni de orientare personala si profesionala; programul de sprijin psiho-social pentru tinerii cu tulburari de comportament, adictii si boli cronice pe care specialistii Fundatiei Bethany ii ajuta prin terapie si consiliere sa depaseasca situatii dificile.

In anul 2016, Balul de La Castel a mobilizat suma de 56.000 de euro, bani ce au fost directionati catre programele Fundatiei Bethany. 187 de copii si parinti au beneficiat pe parcursul anului trecut de serviciile si sprijinul specialistilor fundatiei in doua centre aflate in Iasi si Targu-Frumos, 208 copii din 3 sate au fost implicati in activitati educationale, peste 100 de tineri cu tulburari emotionale si de comportament au primit si primesc in continuare sprijinul unei echipe specializate.
Multumim partenerilor si sponsorilor care sustin evenimentul in acest an:
Co-organizatori:
Hotel Restaurant La Castel, Rodotex si agentia Incotro.
Partener principal:
Gemini CAD Systems
Sponsori Diamond:
Kosarom, Medicover, Migdalin
Sponsori Gold:
Focality, Avisso
Parteneri masa companie:
Ford – Official Car, Diana Star Cruises, UtilDeco
Sponsori Silver:
E.on, Frarom Internatioal, Uil Casa

Parteneri:
Aeroport Iasi, Irina Anti – Makeup Artist, Art Georgies, Atelier Glam, Domeniile Averesti, Ceremony by Artizan, Bucovina, Chotronette, Cramele Recas, Creative Bar Events, Andrei Cucu Photography, Cuptorul Moldovencei, Cutiuta cu Amintiri, Delaco, Florin Dobre, Centrul Comercial Felicia, Fitbit, Fomica?, Oana Gociman Photography, Green Spa, Alex Iacobescu Photography, Iconcult, Imura – Custom Couture, Iolanda Iacomi Makeup Artist, Klipa – Plicuri colorate, La Stada, Livrez Dragoste – Atelier de scrisori, Glam Art Hair by Mara Handrea, Maressia, Salon Noblesse, Vasea Onel Films, Oxygen, Papucei, Paul Padurariu Wedding Photographer, Pavot, Photomagic – Photo Agency, Prajitorul din Oz, Primaria Municipiului Iasi, Pro Mariaj, Promosfera, Nashi Argan, Saria, Selgros, Simba Invest, Say I Do! – Boutique de Photographie, Stephan Pelger, Timewriters Photography, Mosia de la Tohani, Treaz&Nu, Tricorp, Tymbark, Univers Band.
Parteneri media:
Magic FM, WINK Public Multimedia, Iasi TV Life, Ziarul de Iasi, Radio Iasi, Ziarul Evenimentul, Romania Libera, Revista FPM, Iasul in Afaceri, Happy Media, Vocea ONG, CSRmedia.ro, inoras.ro, iasifun.ro, iasi4u.ro

Mai multe detalii pe www.baluldelacastel.bethany.ro , www.facebook.com/BaluldelaCastel sau la e-mail: georgiana.vieru@bethany.ro, telefon: 0743 628 489, persoana de contact: Georgiana Vieru, Coordonator eveniment.