Program de sprijin pentru participanții din afara Iașului

De opt ori ONG Fest!
iunie 6, 2017
Liviu Teodorescu în concert la ONGFest Iași
iunie 6, 2017

Program de sprijin pentru participanții din afara Iașului

Pentru 10 organizații care participă la ONGFest Iași și au sediul la o distanță de peste 60 km de Iași, organizatorii vor acoperi cheltuieli de transport și cazare prin Programul de sprijin ONGFest 2017, astfel:

  • transport în limita a max. 320 lei/organizație
  • cazare în cameră dublă pentru 2 pers./organizație, pentru nopțile de 23/24 și 24/25 iunie

Selecția celor 10 de organizații se va efectua pe principiul primul venit-primul servit, în ordinea înscrierii la ONGFest Iași, și solicitării includerii în Programul de sprijin ONGFest 2017, prin completarea formularului disponibil AICI, cel târziu până la data de 16 iunie 2017.

Aceste organizații trebuie să întrunească toate  criteriile menționate mai sus și vor intra automat în Programul de sprijin ONGFest 2017, urmând a primi ulterior de la organizatori o confirmare și detalii suplimentare.

Important: Formularul de solicitare a includerii în Programul de sprijin ONGFest 2017 va fi închis automat odată ce a fost completat de primele 15 organizații. Ultimele 5 organizații care au completat formularul vor intra pe lista de rezervă și vor fi contactate de organizatori în cazul în care există retrageri din program.