Readuceți zâmbetul unui copil!

De la Suceava la Soroca
septembrie 12, 2016
Educaţie fără bariere culturale
septembrie 12, 2016

Readuceți zâmbetul unui copil!

În perioada septembrie-noiembrie 2016, Salvați Copiii Filiala Iași vă propune 25 de evenimente care aduc împreună bucuria, faptele bune și generozitatea, în beneficiul copiilor. Este modalitatea în care filiala ieșeană a organizatiei Salvați Copiii marchează 25 de ani de când lucrează pentru copil. Marea sărbătoare se va încheia în haine festive, în data de 10 noiembrie, la Grand Hotel Traian din Iași, în cadrul Galei „Zâmbetul unui copil contează!”.

Se spune că fericirea stă în lucruri simple, însă de-a lungul anilor de existență a organizației, specialiștii și voluntarii ei au întâlnit copii cărora le lipseau până și lucrurile mărunte care să-i facă fericiți. De aceea, prin toate acțiunile, Salvați Copiii și partenerii și sponsoriii săi și-au propus să se transforme în Dăruitori de Zâmbete pentru acești copii.

Vă propunem să vă alăturați marii echipe a Dăruitorilor de Zâmbete. Indiferent de statutul profesional sau social, indiferent de vârstă sau de experiență, un Dăruitor de Zâmbete este, în primul rând, un om bun. El știe cât de important este un zâmbet în calea către fericire și este dornic să-l dăruiască unui copil.

Ce înseamnă să deveniţi ”Dăruitor de Zâmbete”? E un mesager al campaniei care strânge fonduri pentru a readuce copiilor zâmbetul. Fondurile necesare pentru a sprijini peste 100 de copii din zona de NE a României sunt de 90.000 lei.

Partea frumoasă a activității unui Dăruitor de Zâmbete este că el poate acționa oricum dorește. Poate face o donație direct către Salvați Copiii Iași, poate găsi pe cineva care, la fel ca el, își dorește să facă bine sau poate să se joace strângând fonduri.

Puteți chiar să organizați evenimente sportive, precum fotbal, scrimă, cros, biking; evenimente dedicate familiei; talcioc de jucării; ateliere de pictură; vânzare de mere, prăjituri și alte bunătăți.

Dacă vă place propunerea contactați organizația la: iasi@salvaticopiii.ro  sau irina.hazincop@salvaticopiii-iasi.ro , Irina Hazincop (tel. 0731 834 729)

Cea mai simplă cale de a deveni fericit este să zâmbești. Primul zâmbet de pe chipul tău va atrage altele și altele iar fericirea își va desface timidă aripile.

Copiii sunt campioni la transformarea lumii, căci ei zâmbesc de până la patru sute de ori pe zi. Zâmbesc frumos, inocent, necondiționat și răspândesc valuri de fericire în jurul lor.

Ioana Nistor