Liviu Teodorescu în concert la ONGFest Iași
iunie 6, 2017
Astazi este ultima zi de inscrieri pentru ONG Fest Iasi
iunie 14, 2017

Spiritul civic nu are frontiere!

In acest an, la ONGFest Iași, sunt invitate cinci organizații din Republica Moldova, care ne vor familiariza cu mișcarea societății civile din spațiul de la estul Prutului. Prezența organizațiilor din Republica Moldova alături de colegii din județele Moldovei este un act de suport și de înțelegere că spiritul civic e liber, nu există granițe.

Sponsorul principal al evenimentului, Kaufland, susține cheltuielile de participare pentru aceste organzații la ONG Fest la Iași, în 24 iunie 2017, în Grădina Palas.

 Asocierile cresc suportul

Pentru ca ONG Fest să se realizeze în acest an în formula deja menționată s-au asociat organizatorul național: Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile (FDSC) și organizatorii locali: Federația Organizațiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale (FONSS)-  pentru Iași și  Fundația Civitas pentru Societatea Civilă – pentru Cluj și este finanțat cu susținerea Programului de Cooperare Elvețiano-Român.

Sponsor principal pentru al doilea an consecutiv este Kaufland și s-au asociat ca parteneri alaturi de Reprezentanța Comisiei Europene în România, Primăria Municipiului Iași și Direcția de Asistență Comunitară.

Promovează evenimentul Radio Zu– partener media principal, Vocea ONG, Radio România Iași, TVR Iași. Tele M, Curierul de Iași, Ziarul de Iași și Iași Fun.

Fiecare dintre cei care s-au alăturat inițiativei, votează pentru comunitate.