Vocea ONG premiată la Gala Star of Hope

Continuitate şi schimbare în FONSS
decembrie 11, 2017
Final de an la Bethany
decembrie 13, 2017

Vocea ONG premiată la Gala Star of Hope

FONSS a fost premiată, joi, 7 decembrie 2017, în cadrul Galei Star of Hope „Recunoştinţă şi speranţă”,  pentru activitatea de advocacy realizată în sprijinul membrilor federaţiei.

”FONSS s-a înființat să construiască și să lupte pentru furnizorii de servicii sociale și atât timp cât în România sistemul de asistență socială trebuie îmbunătățit vom avea și o Vocea a ONG-urilor din acest domeniu”- a declarat Mihaela Munteanu, director de comunicare și advocacy FONSS.

Evenimentul, care a avut loc la teatrul Luceafărul Iaşi, a fost organizat de Fundaţia Star of Hope România, în parteneriat cu Primăria Iași, Camera de Comerț și Industrie Iași și TVR Iași-partener media principal.

Odata cu marcarea Zilei Mondiale a Persoanelor cu Dizabilități (3 decembrie), cât și a Zilei Mondiale a Recunoștinței (24 decembrie), Fundaţia Star of Hope România a premiat, în prezenţa a peste 400 de personalităţi din mediul public şi privat, din România, Europa şi SUA, proiectele de succes, partenerii şi sponsorii care au sprijinit, în anul ce a trecut, incluziunea socială a copiilor cu nevoi speciale.

În cadrul evenimentului, artista Alexandra Uşurelu a susţinut un concert, alături de 5 instrumentişti. În deschiderea evenimentului a cântat Cvartetul The Vocals, cunoscut în Europa (muzica de operă sau muzică de film).

Devenită deja tradiție, Gala a avut şi scop caritabil și înseamnă sprijin pentru continuarea programelor de terapie recuperatorie și cele de tip after school pentru cei peste 600 de beneficiari ai Fundației Star of Hope Romania.