Expert Team la primele contracte

Expert Team s-a lansat!
aprilie 5, 2017
Formare FONSS
aprilie 25, 2017

Expert Team la primele contracte

Intreprinderea sociala a Federatiei Organizatiilor Neguvernamentale pentru Servicii Sociale- Expert Team a primit deja primele solicitari pentru servicii.

Serviciile oferite de catre Expert Team sunt: contabilitate si consultanta fiscala, comunicare, PR si marketing social, expertiza juridica si asistenta in lobby si advocacy, consultanta si formare profesionala, cercetare si documentare.

Pana in prezent cateva organizatii membre ale federatiei, Fundatia Star of Hope, FDL Speranta si Fundatia Iosif au solicitat asistenta in lobby si advocacy (in relatia cu autoritatile locale pentru identificarea de surse de finantare locala) si servicii de comunicare, PR si marketing social si asistenta juridica. Totodata avem si prima solicitare in regim de contract comercial.

Mentionam ca Expert Team poate presta un numar de 480 ore/domeniu, in mod gratuit, membrilor federatiei, ca forma de suport pentru acestia, selectia fiind pe criteriul ”primul venit, primul servit”.

Expert Team este  dezvoltata ca forma de autofinantare pentru FONSS, prin proiectul Vocea ONG, co-finantat printr-un grant din partea Elvetiei, prin intermediul Contributiei Elvetiene pentru Uniunea Europeana extinsa.

Asteptam solicitarile membrilor! Acestia pot beneficia si de gratuitati si discount-uri. Detalii AICI.