Ofertă de curs „EDUCAREA COPILULUI FĂRĂ VIOLENȚĂ – DISCIPLINĂ POZITIVĂ”

Susținem un candidat
octombrie 6, 2016
FONSS formeaza gratuit ONG-uri iesene in scrierea de proiecte
octombrie 12, 2016

Ofertă de curs „EDUCAREA COPILULUI FĂRĂ VIOLENȚĂ – DISCIPLINĂ POZITIVĂ”

Organizatia Salvați Copiii Iași vă propune să va încrieți la seminarul de formare „EDUCAREA COPILULUI FĂRĂ VIOLENȚĂ – DISCIPLINĂ POZITIVĂ”, ce se va desfasura în 20 – 22 octombrie 2016, la Ramada Iași City Center.
Evenimentul este realizat în parteneriat cu Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția a Copilului Iaşi, în cadrul proiectului ”ZOOM IN comunitate”, proiect co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă.
Cursul are ca scop promovarea în rândul profesioniştilor din instituţii publice şi ONG-uri (cadre didactice, educatori din centrele de plasament şi asistenţi sociali) din județele Iaşi, Vaslui, Suceava, Bacău, Neamț și Botoșani a metodelor de prevenire a abuzului asupra copilului și de disciplinare pozitivă.

Organizația Salvați Copii Iași vă invităm să delegați din partea instituției, un profesionist care lucrează cu părinții, pentru a se înscrie la programul de formare, prin completarea formularului de înscriere atașat ce va fi transmis online la adresa de e-mail ccp.iasi@yahoo.com sau prin fax la nr. 0232 222 726 până la data de 15 octombrie 2016, ora 16:00.

formular-inscriere-disciplina-pozitiva

În baza formularelor de înscriere se va realiza selecția participanților la formare.

Prin participarea la acest seminar participanţii îşi iau angajamentul de a forma fiecare minim un grup de părinţi (format din minim 5 părinți) pe tema disciplinei pozitive și a educației parentale. Cu fiecare instituţie se va încheia un parteneriat în cadrul proiectului în care sunt ilustrate responsabilităţile acestuia şi modul de implicare pentru derularea activităţilor prevăzute.

Acest curs nu se adresează profesioniştilor care au participat în perioada 2013-2014 la Cursul “Educarea copilului fără violenţă – Disciplină pozitivă” și în 2015 la Seminarul „Implementarea unui program antistigma în școala mea – Disciplină pozitivă“ organizate de Centrul de Consiliere Pentru Părinți, Salvați Copiii Iași.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm o contactați la tel. 0232.211.726 pe dna Mihaela Dimitriu.