42 milioane de euro/lună câștigați pe spatele persoanelor cu dizabilități!
decembrie 3, 2018
Trei, doi, unu, start Nord-Est!
iulie 1, 2019

Succesul la feminin

A fost lansat proiectul Temeraria de către Asociațiile Eurolife, Tandem și Club Sportiv Tandem Arena.

Proiectul este menit să demonstreze că oamenii reprezintă schimbarea, atâta timp cât cred cu adevărat în ea. Iar femeile pe care se centrează proiectul Temeraria, demonstrează din plin acest lucru, fără a-şi propune neapărat să iasă în evidenţă, ci doar să schimbe în bine comunităţile prin ceea ce fac zi de zi pentru a le îmbunătăţi. Femei care ies din tipare tocmai pentru că de la ele începe schimbarea și astfel își depășesc propriile limite.

O primă componentă a proiectului constă în publicarea în premieră a unei serii de interviuri video cu femei care schimbă povestea în comunitățile în care trăiesc.

Acest proiect este finanțat prin programul „În stare de bine”, susținut de Kaufland România și implementat de Fundația pentru Dezvoltarea Societății Civile. www.instaredebine.ro

Există multe stereotipuri în societatea românească despre cine sunt femeile, ce fac sau ce ar trebui să facă ele sau la ce sunt bune ele. Mergând prin țară și stând de vorbă, le-am descoperit acolo, autentice, dedicate, cu drag de tot ceea ce-și propun să facă. Am găsit femei care au enorm de multe de spus și ale căror povești pot inspira o țară întreagă deși ele nu doresc neapărat să iasă în față, în presă. Am mai descoperit și roadele activităților lor zilnice, “la firul ierbii”, care iradiază bunătate, bunăstare și dragoste în jurul lor, și printr-un efect de domino în întreaga societate românească.” a declarat Andreia Bruckner, coordonatoarea proiectului Temeraria din partea Asociației Tandem.

Marius Daea, coordonatorul de proiect din partea Asociației Eurolife lansează tuturor o invitaţie irezistibilă: “Vă invităm să urmăriți chiar acum interviurile integrale pe https://temeraria.ro/interviurile-temeraria. În curând vă vom invita și la lansarea oficială a filmului “Rochia verde de mireasă” pe care o vom anunța atât pe site, cât și pe canalul de Youtube al proiectului sau pe pagina de Facebook  – Temeraria. Schimbă Povestea

Printre femeile intervievate în cadrul acestui proiect le veți găsi pe Angela Achiței de la Fundația Alături de Voi România și Alexandrina Dinga de la Civica.