De la Bacău, investiție în comunitate
iulie 13, 2016
Betania aduce sănătate la Căbănești
iulie 13, 2016

World Vision la Negrești

Activitățile de vară la Centrul de Tineret Negrești al organizației World Vision birourile Iași, Vaslui- membru FONSS, sunt multe și foarte apreciate de copii. În 12 iulie s-a desfăşurat sesiunea ,,Riscuri la care sunt expuşi copiii în lumea modernă şi cum le este afectată viaţa”, din cadrul proiectului ,,Şcoala părinţilor – Modul: Protecţia şi participarea copilului”, în parteneriat cu fundaţia „World Vision” România.

Părinţilor le-au fost prezentate riscurile şi impactul pe care îl au asupra copiilor în caz de abuz, neglijare, trafic şi exploatare, precum şi în alte situaţii neprevăzute. Participanţii au înţeles că sunt primii responsabili în a-şi proteja proprii copii şi de a lua toate măsurile pentru a preveni abuzul, neglijarea, traficul şi exploatarea şi alte forme de violenţă care le-ar putea afecta copiii.

La sfârşitul activităţii, participanţii au primit câte un ghiozdan cu rechizite şi diplomă, acestea fiind oferite de fundaţia „World Vision” România. Detalii pe: https://www.facebook.com/ctnegresti/