Atragerea de finanțări la Legea 350/2005 și managementul proiectelor

Cum se achiziționează serviciile sociale?
octombrie 9, 2017
FONSS în Republica Moldova
octombrie 9, 2017

Atragerea de finanțări la Legea 350/2005 și managementul proiectelor

Cursul care a avut loc în 7-8 octombrie 2017, a oferit elemente importante legate de modul în care se scriu cererile de finanțare la Legea 350/2005 pentru Consiliul Local și Consiliul Județean Iași, cum se construiește bugetul proiectului și principalele elemente de țiunut sub observație în managementul financiar si comunicarea pe aceste proiecte.

S-au arătat interesați de acest curs reprezentanți ai ONG-urilor ieșene, cu atât mai mult cu cât trainerii au experiență în atragrea de astfel de finanțari și gestionarea proiectelor. Diana Păiuș – președintele Comisiei ONG Iași și reprezentant FSS Bethany și Mihaela Munteanu- vicepreședinte al Comisiei ONG, director de comunicare și advocacy la FONSS și care au participat și la procesul de negociere a Regulamentelor de finanțare la Legea 350/2005 la CL şi CJ și Cristi Anghel – director financiar la Asociaţia Alternative Sociale sunt trainerii care au susțiunt cursul.

Și acest curs a fost realizat în cadrul proiectului ”Vocea ONG pentru servicii sociale” cofinanţat de Primăria Municipiului Iași.