Educație financiară pentru toți copiii

Impreuna pentru copii
iulie 27, 2016
Finantare pentru cooperare pentru dezvoltare
august 3, 2016

Educație financiară pentru toți copiii

În cadrul proiectului ”Educație financiară pentru toți copiii”, a fost editat ghidul de educație financiară, ce va fi folosit pentru susținerea activităților informative de educație financiară pentru 1000 de elevi din județul Iași.

Prin aceste activități se dorește promovarea de valori şi atitudini care formează un consumator avizat, dezvoltă spiritul de economisire, chibzuinţă şi responsabilitate în gestionarea bugetului personal, respingerea risipei de resurse băneşti; capacitate de a lua decizii raționale, etc. Ghidul cuprinde informații care facilitează înțelegerea activităţilor şi fenomenelor economice.

Proiectul ”Educație financiară pentru toți copiii” este implementat cu sprijinul companiei Express Credit Amanet și își propune formarea în rândul copiilor a unor competențe cu privire la gestionarea banilor, precum și cunoașterea mecanismelor financiare prin care banii sunt economisiți sau investiți în societatea de azi.

Informaţii suplimentare despre proiect puteți obține de la dl. Liviu Măgurianu – Coordonator Serviciu Educație și Incluziune Socială pentru grupuri vulnerabile, Asociaţia Salvaţi Copiii Iaşi, tel/fax: 0232 219 986, e-mail: office@scoalamobila.ro.