Gala voluntarului băcăuan

Fenomenul Italia văzut cu alți ochi
noiembrie 18, 2019
FONSS solidara cu colegii din domeniul dizabilitatii
decembrie 3, 2019

Gala voluntarului băcăuan

Fundatia de Sprijin Comunitar va invita, in 4 decembrie 2019, la Teatrul de vara ”Radu Beligan”, incepand cu orele 17.00, să-i cunoașteți, să-i susțineți și să-i încurajați pe voluntarii din Bacău, indiferent de organizația la care activează!

In cadrul Galei organizațiile înscrise își vor premia cei mai activi și valoroși voluntari din cadrul proiectelor derulate de-a lungul anului. Mai mult decât atât, organizațiile și instituțiile care au inițiat sau au participat la un eveniment de voluntariat în acest an au putut sa-i nominalizeze la una dintre cele doua mari categorii de premii ce vor fi oferite în cadrul Galei:

– Premiul pentru “Voluntarul anului 2019 al Județului Bacău”, care va avea 5 câștigători în funcție de domeniul de activitate.
– ”Proiectul de voluntariat al anului”, la fel cu 5 câștigători, în funcție de domeniul de activitate.

Marii câștigători ai Galei Voluntarilor Băcăuani, la cele doua categorii menționate mai sus, vor fi stabiliți de un juriu alcătuit din reprezentanți ai partenerilor evenimentului: Instituția Prefectului Județului Bacău, Consiliului Județean Bacău, Primăria Bacău, ISJ Bacău și, evident, Fundația de Sprijin Comunitar, organizatorul Galei.

Ca și în anii trecuți, momentele de spectacol ale Galei vor fi asigurate de cei mai talentați tineri ai Bacăului, înscriși în cadrul competiției Liceenii au talent. Juriul concursului va selecta aproximativ 10 tineri dintre cei înscriși la preselecție, care vor încânta publicul și vor face evenimentul mai dinamic și spectaculos. Dintre ei, la finalul concursului, va fi selectat cel mai talentat licean din acest an, iar primii trei clasați vor primi și premii surpriză!