Dăruiește din inimă!
decembrie 23, 2014
Târgul Solidarității Sociale
decembrie 23, 2014

Inimă bună

Ziua Internațională a Persoanelor cu Dizabilități a fost marcată de Fundația Serviciilor Sociale Bethany, prin activități adresate copiilor cu dizabilități care au avut parte de momente frumoase – un program artistic al copiilor de la Gradinița 25 din Iași dar și multe cadouri.

Peste 100 de voluntari- studenţi ai Universităţii ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, din cadrul Facultăţii de Filosofie şi Ştiinţe Social–Politice, specializarea Asistenţă Socială, au desfășurat timp de trei zile, strângeri de fonduri pe străzile din Iași în cadrul campaniei ”Inimă Bună, al cărei scop este strângerea de fonduri pentru terapia copiilor cu dizabilităţi ce vor fi asistaţi de către Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany şi în anul următor.

Anul acesta, voluntarii Inimă Bună au strâns suma de 16.000 lei, bani vor fi orientați integral către susţinerea Centrului de Recuperare pentru Copii cu Dizabilităţi pe care Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany l-a deschis în luna octombrie a anului 2012.

Campania Inimă Bună  este  cea mai amplă  activitate stradală de strângere de fonduri la nivel de comunitate ieşeană și este organizată de Fundaţia Serviciilor Sociale Bethany în al patrulea an.

Andreea Tofan