Oportunităţi pentru adolescenţi

Un cetățean printre consilieri – O experiență inedită
noiembrie 21, 2014
Divorţul părinţilor- trauma copiilor!
noiembrie 21, 2014

Oportunităţi pentru adolescenţi

În data de 25 noiembrie 2014, la Iaşi va avea loc lansarea oficială a proiectului „Oportunităţi pentru adolescenţi”, derulat de Fundația “Alături de Voi” România în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Iași și Constanța, Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Iași și Constanța și Direcția de Asistență Comunitară Iași, cu sprijinul tehnic și financiar al Reprezentanței UNICEF în România.

În cadrul proiectului, specialiştii ADV România şi partenerii din proiect vor  desfăşura la Iaşi şi Constanţa o serie de campanii de informare în școli pe următoarele teme: violență domestică, trafic de persoane, abandon  școlar, prevenirea transmiterii infecției cu HIV, educație pentru sănătate cu accent pe educație sexuală, prevenirea delincvenței juvenile, orientare școlară și profesională.

De asemenea, tot în cadrul acestui proiect a fost realizată platforma www.adolescenteen.ro care este un mijloc de informare pentru tineri.

La evenimentul din 25 noiembrie este aşteptată prezenţa dnei Sadie Blanchet- reprezentantul UNICEF în România şi Gabriela Szabo – Ministrul Tineretului şi Sportului.

Mihaela Munteanu