Târgul Solidarității Sociale
decembrie 23, 2014
Bilanț la trei ani și schimbare de conducere
decembrie 23, 2014

Premiul I pentru ADV

La jumătatea lunii decembrie 2014, Fundației “Alături de Voi” România i-a fost decernat Premiul I la Gala Fondurilor Structurale, secțiunea “Cu Impact INCLUS”.

Evenimentul a promovat poveștile de succes din implementarea proiectelor cu finanțare din Fondurile Structurale, în competiția organizată de Structural Consulting™ Group și Reprezentanța Comisiei Europene în Romania, fiind înscrise 101 proiecte.

Juriul competiției a fost format din profesioniști și personalități din fiecare dintre cele 10 domenii ale Galei Fondurilor Structurale. La fiecare secțiune au fost acordate 3 premii, marii câștigatori fiind invitați la o vizită de studiu la Bruxelles, la Comisia Europeană.

Fundația “Alături de Voi” România a participat  în competiție cu ambele proiecte mari realizate în ultimii ani – “Primul pas spre o viaţă independentă” și “Alianța pentru dezvoltarea economiei sociale”.

Cel de-al doilea proiect, „Alianța pentru dezvoltarea economiei sociale” – derulat de Fundația „Alături de Voi” România, în parteneriat cu Direcția Generală Protecția Persoanelor cu Dizabilități – MMSF, Fundația Motivation România, DGASPC Iași și Cooperativa Socială ”Il Poliedro” Italia și co-finanțat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013, axa prioritara 6 ”Promovarea incluziunii sociale”- a fost cel care a adus premiul I ADV.

Mihaela Munteanu