Serviciile sociale, singura cale reală de diminuare a problematicii sociale

FONSS se extinde
octombrie 10, 2017
Gala Caritabilă Salvați Copiii Iași
noiembrie 3, 2017

Serviciile sociale, singura cale reală de diminuare a problematicii sociale

Ce pot și ce nu pot face primăriile?

In 24 octombrie 2017, la Hotel Traian, incepand cu ora 14.00, FONSS desfasoara workshop-ul ”Serviciile sociale, singura cale reală de diminuare a problematicii sociale. Ce pot și ce nu pot face primăriile?”, în care va avea loc un dialog privind soluțiile pe care le au primăriile pentru achiziționarea de servicii sociale, cum se poate realiza acest proces în condițiile legii și ce experiențe există la Iași și în țară în această privință.

Dorim astfel sa creem un context favorabil de creștere a calității serviciilor sociale prin cunoașterea tuturor mecanismelor de finanțare și susținere a acestora. În cadrul conferinței vor fi atinse mai multe teme, precum: provocările accesării serviciilor de recuperare de calitate, aspecte de succes în realizarea parteneriatului public-privat pentru implementarea în mediul rural a unui model integrat de servicii sociale, implicarea companiilor în dezvoltarea și susținerea serviciilor sociale, modele de cartografiere a nevoilor pentru furnizarea integrată a serviciilor, mecanisme de finanțare și susținere a serviciilor în contextul legislativ actual.

Evenimentul este organizat in cadrul proiectului „Vocea ONG pentru Servicii Sociale!”, cofinantat de Primaria Mun. Iasi.