Ziua antreprenoriatului feminin si a implicarii sociale

Un milion de stele 2018
noiembrie 8, 2018
Gala Star of Hope 2018 – campania Daruieste Speranta!
noiembrie 29, 2018

Ziua antreprenoriatului feminin si a implicarii sociale

Fundaţia “Star of Hope” România și Asociația de Dezvoltare Antreprenorială și Leadership, cu sprijinul Primăriei Iași, Camerei de Comerț și Industrie Iași, organizează marti, 27 noiembrie 2018, în Sala Mare a Primăriei Iași, începând cu ora 10.00, ZIUA ANTREPRENORIATULUI FEMININ ȘI A IMPLICĂRII SOCIALE.

Evenimentul readuce în atenția publică modele puternice de antreprenoriat feminin care sunt, în același timp, modele de implicare socială.

Aurora Vatamaniuc, președinte al Fundației Star of Hope Romania și co-organizator al evenimentului, a ținut să precizeze că ”mereu este nevoie de modele fiindcă în lipsa lor nu putem construi lucruri durabile. Prin relaţiile pe care Fundaţia Star of Hope Romania le are cu partenerii din străinătate, şi în special cu cei din Suedia, am intrat în legătură cu Şcoala Focus
Business din Upsala. Această şcoală promovează în primul rând o educaţie financiară bazată pe valorile creştine şi stimulează antreprenoriatul în comunităţi pentru a ajuta în special pe cei care au o pregătire medie să poată visa să-şi dezvolte mici afaceri. Practic, două dintre reprezentantele antreprenoriatului feminin suedez vor fi prezente la eveniment. Este vorba
despre Anne Margaret Lennartsson și Tina Thor (manager Magnus Thor AB).”

Deschiderea evenimentului va fi oficiată de către Mihai Chirica (Primarul Municipiului Iași) și Paul Butnariu (președintele Camerei de Comerț și Industrie Iași).

Pe tema antreprenoriatului feminin, vor împărtăși din experiența lor femei-manageri de succes, printre care Rodica Baciu (manager MATEROM și fondator CREDO TV), prof. univ. Lenuța Profiri (UMF Iași), Angelica Manea (DAL CONSULTING SRL), Ioanna Olărescu (manager FRAROM INTERNATIONAL EST), Liliana Romaniuc (președinte ARL), prof. univ. dr. Camelia Bogdanici (UMF Iași), Gabriela Turcu (Medicover), Angela Achitei (WISE Travel), Mihaela Munteanu (director Comunicare FONSS), Lia Anton (manager Iasi Life TV), Amalia Georgescu (manager AGEOBIZ), Cristina Nichita (NICHI FASHION), Delia Turcov (manager Heart Team), Doina Secăreanu (manager Media TV Bârlad).

Anne Margaret Lennartsson (Suedia) – coach şi expert în arta comunicării, promotor al Școlii FOCUS BUSINESS SCHOOL INTERNATIONAL – va susține un training inedit de Public Speaking.

Evenimentul va fi moderat de MAURA ANGHEL (jurnalist EVENIMENTUL și REVISTA GLARE) și AMALIA GEORGESCU (promotor FOCUS BUSINESS SCHOOL în Romania).

La ZIUA ANTREPRENORIATULUI FEMIIN ȘI A IMPLICĂRII SOCIALE au confirmat participarea doamne și domnișoare cu funcții de management din domeniul economic, educațional, social și cultural din toate regiunile țării, inclusiv din Republica Moldova.

Programul evenimentului va cuprinde o conferință, între orele 10:00-13:00, pe tema “Modele de implicare ale femeilor în antreprenoriat şi proiecte sociale”, urmată de o sesiune de networking (pauza de prânz) și un training de Public Speaking, între orele 14:00 -18:00.

Evenimentul face parte din campania DĂRUIEȘTE SPERANȚĂ, derulată de către Fundația Star of Hope Romania în perioada noiembrie – decembrie 2018, în beneficiul celor peste 250 de copii și tineri cu dizabilități din Centrele Star of Hope Romania.
Detalii puteți afla sunând la nr. de tel 0741/714.556 sau scriind pe adresa office@starofhope.ro.